Matprofilen er klassisk og rustikk med innslag av det kreative og moderne kjøkken. Fokus på sesong og norske råvarer. Selskaps menyen endres i takt med årstidene, mens dagens meny komponeres etter tilgang på sesongens beste råvarer.

Vi komponerer også daglige vegetar/veganmenyer, så her er det menyer tilpasset de fleste behov.

Rosa stekt Lam med gresskar- og kardekomme purè, anticucho saus.

Rødbetesorbet, og sirup med rosépepper og crumble (vegansk).

Posjert egg med potet- og trøffelskum, sauterte grønnsaker.

Vår kulinariske kunst er forankret i det franske kjøkkenet, preget av en lidenskap for kvalitet og mesterskap i håndverket.

Vi omfavner matlaging med en dyp kjærlighet til gastronomi. Våre råvarer hentes fra nærliggende kilder med en tydelig forpliktelse til førsteklasses kvalitet. Vårt brød er bakt med omsorg, og hver saus og kraft er nøye tilberedt fra grunnen av.

Vår Vinkjeller

Vi er stolte over vår vinkjeller som vi har bygd opp i løpet av 30 år. Vinkjelleren har fått utmerkelsen “Best of Award and Exellence” fra Wine Spectator flere år på rad.

Du kan velge mellom nesten 1000 ulike titler - fra det hverdagslige til det eksklusive. Vi tilbyr et mangfoldig utvalg av viner fra de klassiske vinområdene i Europa og står klar til å veilede deg i valget av vin.